یک متخصص تغذیه گفت: روغن زیتون دارای مقادیر زیادی آنتیاکسیدان است و از سرطان سینه جلوگیری میکند.
مرتضی صفوی افزود: چنانچه روغن زیتون به رژیم غذایی روزانه اضافه شود، میتواند از سرطان سینه جلوگیری کند، چرا که روغن زیتون قادر است به تومورها حمله کند.
وی با بیان اینکه روغن زیتون مانع از فعالیت ژن های محرک تومورهای سرطانی سینه می شود، گفت: تحقیقات همچنین نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش میدهد و این امر به دلیل وجود چربیهای اشباع نشده ی موجود در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربیهای اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیراشباع و آنتی اکسیدان است، گفت: این اسیدها باعث طول عمر و کاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغنهای اشباع میشود. بنابراین مصرف آن به جای روغنهای اشباع و جامد، فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد.