مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan
توسط parvaz69 » شنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:57 pm
توسط Modir-Banowan » سه شنبه ارديبهشت ماه 10, 1392 2:16 pm
عضويت / ورود |
توسط bahar » شنبه ارديبهشت ماه 13, 1392 12:50 am
توسط Modir-Banowan » دوشنبه ارديبهشت ماه 16, 1392 5:01 pm
توسط bahar » پنج شنبه ارديبهشت ماه 26, 1392 3:48 pm
توسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 11:15 pm
عضويت / ورود |
گوشت گوسفند | نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم) |
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) | نیم کیلوگرم |
گوجه سبز | نیم کیلوگرم |
پیاز سرخ شده | ۴ قاشق سوپخوری |
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) | به اندازه لازم |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
توسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 11:19 pm
عضويت / ورود |
آب هندوانه | ۳ لیوان |
خامه پاستوریزه | ۱ پاکت یا یک لیوان |
بستنی ساده وانیلی | ۱ لیوان |
پودر ژلاتین | ۴ ق.غ |
شکر | ۱ لیوان پر |
توسط Modir-Banowan » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 4:34 pm
کوکوی سبزی قالبی مواد لازم: سبزی کوکو 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو) تخم مرغ 4 تا 5 عدد زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری روغن 1 پیمانه سر خالی (150گرم ) آرد گندم 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم و در سبد می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم . سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خردکرده را نیز می افزایم . سبزی که کاملاً سرد شد در مایه می ریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه از تابه استفاده کردیم آن را روی شعله می گذاریم تا روغن داغ شودُ بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم. و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود. در مرحله بعدی کوکو را به هر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود . اگر از ظرف نسوزاستفاده می کنید،روغن را در ظرف ریخته وداخل فر می گذاریم تا داغ شود بعد مایه را داخل روغن می ریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت 350 درجه قرار می دهیم. در فر درب ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم کوکو را مدت سه ربع در فر می گذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود ، کوکو در ظرف نسوز به آسانی بر می گردد . اطراف آنرا می توانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزئین کنیم . |
توسط Modir-Banowan » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 4:49 pm
توسط tarannom » دوشنبه خرداد ماه 13, 1392 11:14 pm
توسط Modir-Banowan » چهارشنبه خرداد ماه 29, 1392 10:48 am
عضويت / ورود |
عضويت / ورود |
توسط tarannom » چهارشنبه تير ماه 5, 1392 10:29 pm
توسط Aryrang » دوشنبه تير ماه 23, 1392 12:44 am
توسط CafeWeb » پنج شنبه مرداد ماه 3, 1392 11:30 pm
شیرینی های ماه رمضان/ روش تهیه زولبیا و بامیه خانگی |
لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که معمولاً بیشتر مصرف آنها در ماه مبارک رمضان است. |
عضويت / ورود |
توسط bahar » شنبه مرداد ماه 12, 1392 5:30 pm
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان
Powered by phpBB © phpBB Group.
Persian Translation | Ported by PHP-Nuke
Style designed by Artodia.
Style translated by iman64 [Mahmood Namvar].