پزشکی و سلامت...

در این بخش مقالات علمی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط yosra69 » پنج شنبه فروردين ماه 20, 1394 11:33 am

نکات مفید و خواندنی در رابطه با بهداشت و سلامتی

نکات خواندنی
۱ ـ غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد . میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی که گرم

هستند تامین کرد .

۲ ـ اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد . مواد مخدر گرم اول و سرد آخر

می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید .

۳ ـ گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی )

۴ ـ سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است .

۴ ـ انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند .

۵ ـ خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.

۶ ـ آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است .

۷ ـ خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است .

۸ ـ قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند .

۹ ـ ملاک تشخیص چاقی اندازه گیری مچ دست است که اگر مچ کوچک بود و تن چاق بود شخص اضافه

وزن دارد که باید ناهار را از وعده های غذایی اش حذف کند .

۱۰ ـ کسانیکه بد زخم اند و زخمهایشان دیر خوب می شود به علت صفرای کم بدنشان است که باید

غذاهای صفرا ساز ( گرم و خشک ) بیشتر بخورند.مثل: سیاه دانه ـ زیره و …

۱۱ ـ آواز خواندن سودای مغز را از بین می برد .

۱۲ ـ تمایل به بوهای بد مانند بوی بنزین و گازوئیل و …. به دلیل سودای زیاد مغز است



منبع :  سایت طب سنتی – اسلامی . بر اساس نظرات استاد خیر اندیش
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)


نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1767 بار
امتياز: 17660

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط yosra69 » چهارشنبه فروردين ماه 26, 1394 10:17 pm

راز پیشگیری از پوکی استخوان


سبزیجات بخش جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی سالم هستند با این حال اکثریت این مسئله را رعایت نمی‌کنند، با وجود این پزشکان و متخصصان همیشه خوردن ۵ میوه و سبزیجات روزانه را توصیه کرده‌اند.

چرا سبزیجات بخوریم؟

سبزیجات باعث تنوع و تعادل در رژیم غذایی و غنی از ویتامین‌ها هستند، به غیر از خواصی که دارند انواع سبزیجات را می‌توان در وعده‌های غذایی مختلف مصرف کرد و حتی هر کدام به نحوی می‌توانند برای تزئین غذا مورد استفاده قرار گیرند.

با سبزیجات می‌توان ده‌ها غذای خوشمزه و ارزان پخت؛ این موادغذایی مانند ریشه‌ها (تربچه، کنگر، کلم، شلغم، هویج و…)، پیاز، سیر، مارچوبه، ساقه، تره فرنگی، برگ‌ها (کاسنی، کاسنی فرنگی، کلم، شاهی، اسفناج، سالاد و …) دانه‌ها (لوبیا، عدس، نخود و لوبیا)، قارچ، میوه سبزیجات (بادمجان، کدو، خیار، گوجه فرنگی، آواکادو و …) غنی از ویتامین‌ها هستند.

ویتامین

*سبزیجات منبع بسیار خوبی از ویتامین‌ها و دارای مزایای بی‌شماری هستند، به عنوان یک منبع انرژی برای واکنش‌های بیوشیمیایی که در بدن رخ می‌دهد ضروری‌اند و برای حفظ تعادل بدن، تعادل اسید و باز در بدن و حفظ PH بدن به یک سطح مناسب لازم و ضروری هستند و باید حتماً در وعده‌های غذایی استفاده شوند.

*مصرف سبزیجات و میوه‌های قلیایی از اسیدی شدن بدن جلوگیری می‌کند؛ طبق مطالعات بی‌شمار مصرف نکردن سبزیجات تأثیر منفی در عملیات بدن ما دارند، باعث افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان و موجب توسعه سلول‌های سرطانی می‌شوند.

*سال‌های زیاد مطالعات پزشکی متعددی نشان دادند سبزیجات خطر ابتلا به حمله قلبی و سرطان را کاهش می‌دهند و در کشورهایی که مصرف سبزیجات مهم است این بیماری‌ها کمتر رایج است. به گفته منابع دیگر، گیاهخواران نیز کمتر به این بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

*سبزیجات یک منبع مهم فیبر هستند، از یبوست جلوگیری می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری روده یا سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهند.

*سبزیجات یک منبع مهم کاروتنوئیدها هستند؛ بتاکاروتن یک ماده پیش ساز ویتامین آ و محلول در چربی در بدن شناخته شده که در موادغذایی گیاهی وجود دارد، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد می‌تواند رادیکال‌های آزاد را خنثی کند و موادی که به سلول‌های بدن آسیب می‌رسانند و مسئول پیری سلول‌ها هستند را خنثی می‌کند. بتاکاروتن پوست را زیبا می‌کند و سرعت پیری را کم می‌کند.

هیدراتاسیون توسط سبزیجات

آب تنها راه برای هیدراته کردن بدن نیست؛ برخی از سبزیجات نیز عمدتاً از آب تشکیل شده‌اند مانند(خیار) و یک راه عالی برای آبرسانی به بدن هستند.

سبزیجات باعث مستحکم شدن استخوان‌ها می‌شوند

مطالعات دیگر نشان داده‌اند مصرف منظم سبزیجات و میوه‌ها برای تراکم استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. سبزیجات دارای پتاسیم و منیزیم هستند، این دو ماده معدنی باعث تقویت کلسیم می‌شوند.

سبزیجات از تجزیه بافت عضلانی جلوگیری می‌کنند

اثر سودمند میوه‌ها و سبزیجات در سلامت واضح است، مصرف سبزیجات در مقادیر زیادی فعالیت آنزیم‌ها که موجب تجزیه پروتئین‌های عضلانی است را کاهش می‌دهند. به عبارت دیگر کاتابولیسم بدن ( تجزیه بافت‌های عضلانی) را به خصوص در مورد افراد مسن و ورزشکاران کاهش می‌دهد.

همچنین این مطالعه انجام شده بر روی افراد مسن نشان داد افزایش مقدار سبزیجات یک اثر محافظتی واقعی در عضلات دارند.

سبزیجات موجب لاغری می‌شوند

سبزیجات دارای کالری کمی هستند، برای یک رژیم غذایی لاغری بسیار مناسب هستند و افرادی که می‌خواهند لاغر شوند بدون هیچ محدودیتی می‌توانند هر چقدر می‌خواهند سبزیجات بخورند.

توصیه‌ها:

*سبزیجات به صورت خام یا پخته باید در هر وعده غذایی گنجانده شوند زیرا سبزیجات متفاوت دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی بی‌شماری هستند.

*سوپ سبزیجات به عنوان یک وعده غذایی (شام) مملو از ویتامین‌هاست و باعث می‌شود شب راحت‌تر بخوابید.

*در فصل زمستان سبزیجات بهترین وعده غذایی هستند و به دلیل خواصی که دارند از بیماری جلوگیری می‌کنند.

*به علاوه سبزیجات به دلیل تنوع و طعم‌های متفاوتی که دارند می‌توان آنها را به روش‌های مختلف پخت.


فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)


نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1767 بار
امتياز: 17660

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط yosra69 » يکشنبه خرداد ماه 3, 1394 10:01 pm

آیا می دانید که بدن در برابر مواد شیمیایی نسبت به میکروبها کمتر مقاوم است!!!





آیا می دانید که بدن در برابر مواد شیمیایی (افزودنیها و نگهدارنده های مورد استفاده در کارخانه های امروزی) نسبت به میکروبها کمتر مقاوم است!

در داخل بدن هریک از ما حدود ۱۰۰ تریلیون میکروب وجود دارد. به این ترتیب به ازای هر سلول انسانی ۱۰ میکروب وجود دارد. این میکروبها احتمالاً به چندین هزار گونه تعلق دارند و مجموعهای از ژنها را دارند که شاید ۱۰۰ برابر بزرگ تر از ژنوم انسان باشد. این میکروبها صرف نظر از بیماری زایی، با روشهای زیادی به بدن ما کمک می کنند.

سوای از میکروبهای مفید، خداوند مهربان بدن انسان را به گونه ای خلق کرده است که با میکروبهای مضر نیز کنار می آید ولی چیزی که از میکروبهای مضر برای ما خطرناک تر است ولی متاسفانه مردم از آن غافلند، مواد شیمیایی می باشند که در زندگی امروزه به طرق مختلف از جمله موارد ذیل وارد بدن ما می شوند:
– به عنوان مواد نگهدارنده به مواد غذایی اضافه می شوند.
– به عنوان افزودنیهای مجاز!!! جهت دادن طعم یا رنگ به مواد غذایی اضافه می شوند.
– با استفاده از ظروف و لوازم آشپزی غیر مناسب مانند ظروف دارای لایه تفلون، ملاقه های پلاستیکی، ظروف یکبار مصرف
– کلر و مواد غیر مجاز داخل آب لوله کشی
– استشمام ادکلن، عطرهای شیمیایی و هوای آلوده به مواد شیمیایی
– لوازم بهداشتی و آرایشی غیر مجاز

امروزه در تهیه بیشتر محصولات غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی از افزودنی های شیمیایی متعددی استفاده می شود که اگر به فهرست ترکیبات تشکیل دهنده که روی برچسب این محصولات درج می شود توجه کنید به نام بعضی از این ترکیبات یا در بعضی موارد، اصطلاح افزودنی های مجاز!!! برخورد می کنید.
به طور معمول این افزودنی ها برای افزایش کیفیت ظاهری و به خصوص ماندگاری محصولات اضافه می شود، اما نکته مهم این است که مقدار ترکیبات و مواد افزودنی که مصرف می شود در کیفیت محصول اهمیت فوق العاده ای دارد و به همین دلیل است که گاه دو محصول که به ظاهر از ترکیبات مشابه تهیه شده اند، کیفیت بسیار متفاوتی دارند.
در گذشته بیشتر غذاها به طور مستقیم از منابع طبیعی تولید و مصرف می شد و اغلب بدون هزینه های جانبی به دست مصرف کننده می رسید، اما امروزه متاسفانه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضد میکروبی استفاده می شود چرا که با توجه به امکان زنده ماندن و تکثیر میکروب های بیماری زا در مواد غذایی، این ترکیبات نگهدارنده ضد میکروبی باعث تامین ایمنی مواد غذایی می شوند.
از خواص ترکیبات نگهدارنده ضد میکروبی علاوه بر تامین ایمنی می توان بر طولانی تر شدن عمر نگهداری مواد غذایی و کاهش ضایعات اشاره کرد.
در عین حال این مواد زیانهایی نظیر سمیت و اثرات نامطلوب روی طعم و عطر نیز دارند؛ بنابر این این پرسش مطرح می شود که استفاده از چه افزودنی هایی و به چه مقدار مجاز است؟
و اصولاً چرا باید سلامتی را فدای عدم بکار گیری روشهای مجاز نگهداری و شبکه توزیع سریع مواد غذایی نمود که مجبور باشیم با استفاده از مواد شیمیایی جبران ندانم کاریها و منافع بیشترمان را کنیم.
میان دولتهای کشورهای مختلف اختلاف نظرهایی در این مورد وجود دارد، اما به عنوان یک قاعده ساده عمومی در مورد مصرف افزودنی ها توصیه می شود که تولیدکنندگان مواد غذایی از مصرف نیترات سدیم، ساکارین، کافئین، اولسترا، آسولفام پتاسیم و رنگهای مصنوعی خودداری کنند.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها و روغن ها به مواد غذایی افزوده می شوند.
به طور کلی فرآیند اکسیداسیون بر اثر واکنش اکسیژن موجود در هوا با چربی ها اتفاق می افتد و منجر به تندی، تغییر طعم و از دست دادن رنگ می شود.
امولسیفایرها نیز باعث ترکیب شدن آب و روغن با هم می شوند.
افزایش دهنده های طعم موادی هستند که خودشان دارای طعم خاصی نیستند یا طعم اندکی دارند، ولی باعث تشدید طعم طبیعی غذاها می شوند. این مواد اغلب زمانی به کار می روند که مقدار بسیار اندکی از یک ماده طبیعی در محصول باشد.
عوامل تغلیظ کننده، کربوهیدرات های طبیعی یا اصلاح شده هستند که مقداری از آبی را که در غذا وجود دارد جذب می کنند و باعث غلیظتر شدن آنها می شوند.
عوامل تغلیظ کننده به دلیل مخلوط نگه داشتن ترکیبات پیچیده روغنها، آب ، اسیدها و مواد جامد باعث پایداری غذاهای تولید شده در کارخانه ها می شوند.
علاوه بر گروههایی که به آنها اشاره شد طعم دهنده ها، شیرین کننده ها و رنگهای مصنوعی نیز از دیگر گروههای مواد افزودنی هستند که هر یک شامل مواد مختلفی می باشند که همگی به دلیل زیان های بسیار زیاد نظیر خطر سرطان زایی توصیه می شود که صنایع غذایی از آن استفاده نکنند.
BTA و BHA که دو نوع آنتی اکسیدان هستند و معمولاً در تهیه چیپس های سیب زمینی کاربرد دارند روی موشها خاصیت سرطانزایی نشان داده اند، همچنین ساخارین که یک شیرین کننده مصنوعی و ۳۵۰ بار شیرین تر از شکر است نیز خاصیت سرطانزایی دارد.
نیتریت سدیم و نیترات سدیم که به تشدید طعم و رنگ سوسیس و کالباس کمک می کنند طی گوارش نوعی ماده سرطان زا تولید می کنند.
علاوه بر این پزشکان معتقدند بعضی افزودنی ها نظیر مواد افزودنی موجود در پفک ، ساندیس ها و نوشابه ها می توانند آلرژی ایجاد کنند.

خشک کردن یکی از قدیمی ترین روشهایی است که بشر برای نگهداری مواد غذایی به کار برده است. در این روش ، افزایش طول عمر ماندگاری، نتیجه مستقیم خارج کردن آب از فرآورده است به نحوی که محیط برای رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها نامساعد می شود.
امروزه این موضوع که کلیه میکروارگانیسم ها برای فعالیت خود نیاز به رطوبت نسبی مشخصی دارند به عنوان یک اصل پذیرفته شده است، البته انواع مختلف میکروارگانیسم ها دارای نیازهای رطوبتی متفاوتی هستند.
آب آزاد یا آب غیر ترکیبی، مستعد شرکت در واکنش های شیمیایی است و روی بسیاری از عوامل کیفی کالا نظیر تاریخ مصرف ، میزان حفظ مواد مغذی موجود در کالا، ماندگاری فرآورده ها و افزایش تاریخ مصرف کالا تاثیرگذار است.
همان گونه که گفته شد، مواد نگهدارنده ضد میکروبی روی خاصیت های مواد غذایی اثرات منفی بسیاری می گذارند و این مساله محققان امروزی را به این تفکر واداشته که برای محافظت از مواد غذایی راهی ساده تر در پیش بگیرند که یکی از این راه ها کم کردن فعالیت آب است که برای این کار نیز اگر از روش مناسب استفاده نشود قطعاً باعث تغییر خواص مواد غذایی می گردد.

به طور کلی افزودنی ها مانند بسیاری مواد دیگر در کنار ویژگیهای به ظاهر مفید، معایب بسیار زیادی دارند و بی شک بر کسی پوشیده نیست که سالم ترین و مطمئن ترین راه استفاده از غذاها و سبزی های تازه است که البته در دنیای امروز می بایست با آگاه سازی مصرف کنندگان این امر از تولیدکنندگان مطالبه شود تا به دنبال روشهای کاملاً سالم برای نگهداری مواد غذایی تولیدی خود باشند و سازمانهای حمایت کننده از حقوق مصرف کنندگان و سازمانهای نظارتی نیز بیش از پیش در این راه فعالیت نمایند و با نظارت و ایجاد محدودیتهای جدید به این خواسته به حق مردم جامع عمل بپوشانند

منبع : سایت دکتر روازاده
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)



برای نویسنده این مطلب yosra69 تشکر کننده ها:
bahar (دوشنبه خرداد ماه 4, 1394 3:23 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1767 بار
امتياز: 17660

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط yosra69 » جمعه مرداد ماه 2, 1394 10:10 pm

مفید و مضر چشم





آگاهی از علل و اسباب ضعف چشم
آگاهی از موارد و علل و اسبابی که موجب بروز زیان و خسارت بر چشم می‏شود ضروری است. مصرف نمک زیاد و غذاهای شور، نگاه مستقیم به خورشید و کسوف و پوشیدن کفش تنگ و پاشنه دار، مداومت بر پوشیدن کفش، رسوب سودا در اطراف و کف و روی پا و ترک پا هم سو با ضعف چشم می‌باشد، آبریزش و حساسیت‏های فصلی و عفونت سینوس‏های بینی، استفاده زیاد از نور سفید مانند نور مهتابی، مطالعه هنگام غروب و نور ناکافی، کم خونی ناشی از غلبه بلغم و سرانجام استفاده از داروهای شیمیایی نظیر آنتی‏ بیوتیک‏ها، آسپیرین، استامینوفن و مسکن‏ها.
دوای ضعف چشم که ناشی از سوءمزاج معده است و پیرچشمی که از دیدگاه طب سنتی نوعی غلبه خشکی است بر مزاج چشم، همان پاکسازی معده و کبد، سورمه، عطسه، خون‏ درمانی و تقویت چشم با داروهای ویژه طب اسلامی است.
گریه زیاد برای چشم مضر است. بسیار چشم دوختن به خطوط ریز و اشیاء ریز خوب نیست. زیاده روی در جماع برای چشم بسیار بد است. خوابیدن پس از غذاخوردن، مصرف غذاهای سرخ کرده و غلیظ برای چشم زیان بار است. خواب زیاد و بی‏خوابی و خواب هنگام روز اگر زیاد باشد چشم را ضعیف می‏کند. اگر سوءمزاج خشک بر بدن غلبه کند چشم را آسیب می‏رساند.
دود حاصل از سوختن بد است اما دوده که از کباب کردن آن چه برای کباب مناسب است خوب است. چربی سورمه از جنس دوده است نه از دود خشک. مصرف غذاهای تند و شور بد است. خون دادن به روش‏های طب اسلامی در صورتی که افراط نشود برای چشم مفید است. خون‏گیری به روش اهداء به سازمان انتقال خون برای چشم مفید نیست. مستی برای چشم زیان‏بار است. خواب برشکم(دمر) برای چشم خوب نیست. نگه داشتن پا در کفش به هر مدتی که باشد برای چشم مفید نیست. برهنه راه رفتن بر زمین صاف و هموار برای چشم مفید است. باید چشم را از گرمای شدید و سرمای شدید حفظ نمود. گرد  و خاک و هوای کثیف مانند هوای پر از دود و دم ماشین برای چشم زیان‏ آور است.

مفید :
موادی که برای نگهداشتن دید چشم مفید است بسیار زیادند که برخی از آن‏ها عبارتند از: سورمه، توتیا، توتیا که با آب رازیانه و مرزنجوش پرورده شده است. آب رازیانه همواره برای تقویت نیروی بینایی مفید بوده است. چکاندن آب انارشیرین در چشم بسیار مفید است. انار شیرین را با انار ترش و پیه آن همراه با عسل در تنور می‏پزند بطوری که در پختن آرام‏ آرام نرم شود و مزاجش در هم شود از داروهای چکاندنی و مالیدنی بسیار مفید برای چشم است. شستشوی چشم با دمکرده آویشن و یا عرق آویشن که با آب جوشیده رقیق‏تر شود برای چشم مفید است. اگر هر مزاجی از حالت طبیعی خارج شده است و بر چشم و اطراف آن نشسته، لازم است پاکسازی گردد.

منبع : سایت پیک شفا
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)



برای نویسنده این مطلب yosra69 تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه مرداد ماه 4, 1394 11:48 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1767 بار
امتياز: 17660

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط mahshid » دوشنبه اسفند ماه 2, 1394 1:43 am

کارهای زیر می تواند کلیه تان را نابود کند!!
کلیه عضوی بسیار سرسخت است و حتی با 20 درصد از توانش می‌تواند همانند یک عضو سالم بدون آنکه علامتی از بیماری نشان دهد کار کند. برخی عادت‌ها برای کلیه‌ها سم است و بهتر است برای کاهش فشار وارده بر کلیه‌ها مراقب این عادت باشیم.

√ مصرف زیاد گوشت قرمز به کلیه صدمه می زند
مصرف زیاد گوشت و به خصوص گوشت قرمز به معنی افزایش سموم و ضایعات در خون است. متخصصان توصیه می‌کنند روزانه و برحسب هر کیلو، از مصرف یک گرم پروتئین بیشتر تجاوز نکنید (یک فرد 60 کیلویی نباید بیش از 60 گرم پروتئین مصرف کند). این ماده غذایی را باید در حد متعادل میل کرد. بررسی‌ها نشان داده رژیم‌های پر پروتئین در درازمدت آسیب‌های غیرقابل جبرانی بر کلیه‌ها دارند.

√ مصرف زیاد داروها برای کلیه ها مضر است
مصرف داروهای ضدالتهابی غیراسترئیدی مانند ایبوبروفن و داروهایی مانند آسپرین و پاراستامول برای طولانی‌مدت می‌تواند برای کلیه‌ها خطرناک باشد. این داروها در درازمدت آب‌رسانی به سلول‌های کلیوی را کاهش می‌دهند

√ عدم مصرف کافی مایعات به کلیه تان صدمه میزند
روزانه کلیه‌ها حجم زیادی از خون را تصفیه می‌کنند و حدود 2 لیتر آب همرا با ضایعات از بدن دفع می‌شود. کم‌آبی وقتی فردی مبتلا به نارسایی کلیه‌ها یا عفونت ادراری است بسیار خطرناک است. در این شرایط مصرف به اندازه آب می‌تواند به کارکرد مناسب کلیه‌ها کمک کند. در شرایط طبیعی مصرف بیش از 2 لیتر آب در روز فایده‌ای برای کلیه‌ها ندارد بلکه برعکس کار بیشتری به کلیه‌ها تحمیل کرده و باعث خستگی آنها می‌شود.

√ سیگار کشیدن می تواند به کلیه تان آسیب برساند
فلزات سنگین موجود در سیگار در درازمدت به کلیه‌ها آسیب می‌رساند. برخی تحقیق‌های علمی به اثبات رسانده احتمال ابتلا به نارسایی کلیه‌ها در سیگاری‌ها 4 برابر بیش از افراد غیرسیگاری است.

√ عدم توجه به فشارخون و دیابت کلیه تان را نابود می کند
افزایش فشارخون و دیابت نوع دو دلیل اصلی نارسایی کلیه‌ هستند. این دو بیماری با آسیب‌ رساندن به عروق و قلب، آب‌رسانی به سلول‌های کلیوی را کاهش داده و در نهایت باعث تصلب آن می‌شوند. متخصصان توصیه می‌کنند برای کنترل این بیماری‌ها دارو مصرف کنید و سالانه با اندازه‌گیری کراتینین خون از سلامت کلیه‌ها مطمئن شوید! فراموش نکنید اضافه وزن و چاقی هم می‌تواند تاثیر منفی بر کارکرد کلیه‌ها داشته باشد. در مصرف نمک هم حد تعادل را حفظ کنید و بیش از 6 گرم نمک در روز نخورید.
منبع : salamaneh.com

نماد کاربر
mahshid
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 101
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 21, 1392 4:24 pm
تشکر کرده: 26 بار
تشکر شده: 179 بار
امتياز: 1830

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط bahar » چهارشنبه فروردين ماه 11, 1395 3:28 pm

شستن صورت هنگام دوش گرفتن به گونه‌ها آسیب می‌رساند

وااسلاماه به نقل از رسانه های خبری : شستن صورت به شکل روزانه هنگام صبح وشب از اصول اولیه مراقبت از پوست چهره به شمار می آید اما طبق آخرین تحقیقات علمی که روزنامه استرالیایی «دیلی میل» چاپ کرده، انجام این کار هنگام دوش گرفتن به گونه‌ها آسیب می رساند و به تخریب پوست صورت و رنگ پریدگی چهره منجر می شود.

به نوشته دیلی میل، خانم «کی اسکات» دکتر و کارشناس مراقبت‌ پوست صورت، در مصاحبه با این روزنامه تاکید کرد که آن شستن صورت هنگام دوش گرفتن آنهم با همان درجه حرارتی که برای شستن بدن در نظر گرفته شده اشتباه بزرگی است زیرا حرارت زیاد آب دوش باعث ضعیف شدن فعالیت مویرگ‌ گونه‌ها می شود و در نتیجه چهره جذابیت خود را از دست داده و باعث مشکلات پوست صورت از قبیل چین و چروک می شود.

اسکات، بنیانگذار درمانگاه «ذکلینبگ» در سیدنی برای توضیح بیشتر در باره عوارض شستشوی صورت هنگام دوش گرفتن گفت:« اگر چه بسیاری از ما بر این باورند که شستن صورت به صورت عمودی زیر ریزش فشار آب گرم «دوش» برای ایجاد طراوت و تمییزی پوست بسیار مهم است، در صورتی که مسئله برعکس این باور عامیانه است چرا که گرما و فشار آب در واقع به پوست صورت آسیب می رساند.

به نوشته این روزنامه همه متخصصین پوست متفق‌اند که آب گرم باعث از بین بردن چربی‌های طبیعی محافظ صورت می شود.خانم اسکات، در پایان پیشنهاد داده که بهترین روش برای شستن و تمیز نگه داشتن پوست صورت، استفاده از آب ملایم نه آب گرم است.



نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

الکل مغز را در حالت ضعف قرار می‌دهد

پستتوسط mozilla6655 » جمعه دي ماه 24, 1395 1:14 pm

متخصصان دریافته‌اند که الکل مغز را در حالت ضعف قرار می‌دهد و باعث افزایش حس گرسنگی می‌شود.

به گزارش بی بی سی، در این بررسی الکل در موش علائمی را در مغز فعال کرده که به بدن می‌گوید غذای بیشتری لازم دارد.

متخصصان انگلیسی که این نتایج را در نشریه "نیچر کامیونیکیشنز" گزارش کرده‌اند معتقدند همین مساله احتمالا در مورد انسان هم صدق می کند.

به گزارش بی‌بی‌سی، الکل باعث افزایش فعالیت نورونی به نام "ای جی آر پی" شده و اینها سلول‌های عصبی هستند که موقع گرسنگی فعال می‌شوند.

در این مطالعه محققان موسسه "فرانسیس کریک" برای سه روز مقدار زیادی الکل به موش ها دادند و موش‌ها با مصرف الکل بیش از میزان معمول غذا خوردند.

بنابر این گزارش، الکل خود حاوی مقدار زیادی کالری است و در حال حاضر حدود دو سوم بزرگسالان در انگلیس اضافه وزن دارند یا بیش از حد چاق هستند.

پروفسور "سر ایان گیلمور" از موسسه Alcohol Health Alliance UK می‌گوید: الکل مسئول بیش از ۶۰ نوع بیماری است و کسانی که عادت به نوشیدن الکل دارند خود را در معرض خطر حتی بیشتری قرار می دهند. به علاوه احتمال خوردن غذاهای ناسالم هم بیشتر می‌شود.

وی افزود: الکل و چاقی عامل ۹۰ درصد موارد مرگ ناشی از نارسایی کبد است.
mozilla6655
کاربر سایت
کاربر سایت
 
پست ها : 2
تاريخ عضويت: چهارشنبه دي ماه 22, 1395 10:40 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط yasina » جمعه تير ماه 8, 1397 3:08 pm

🔴خوردن روزانه 3عدد خرما
شما رااز خواب آلوگی نجات میدهد❗️
خوردن3خرمادرروز ویتامین
کل بدن را تامین
کبد را از سموم پاک
کم خونی را درمان
و پوسیدگی دندان را از بین می برد
نماد کاربر
yasina
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 202
تاريخ عضويت: جمعه اسفند ماه 10, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 97 بار
تشکر شده: 252 بار
امتياز: 2440

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط charming » شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:49 pm

https://darudigitalcdn.com/file/thumb/115029w1140h380q70.jpg"%20alt="محصولات%20نوتریمد"%20width="1140"%20height="380"%20style="margin:%200px%20auto;%20padding:%200px;%20font-size:%209pt;%20max-width:%20100%;https://144.dralizadehsanidrugstore.com/cdn/file/thumb/110422w1120h718q70.jpg"%20alt=""%20style="margin:%200px%20auto;%20padding:%200px;%20font-size:%209pt;%20max-width:%20100%;

این شرکت ، تولید کننده انواع

عضويت  / ورود
و دارویی با مجوز رسمی از سازمان غذا و داروی کشور و دارای پروانه سیب سلامت است.
محصولات تولید شده توسط این شرکت تحت برند Nutrimed١٩۵٨ عرضه میشود که در تولید آن از بهترین مواد اولیه استفاده شده است.
تمامی محصولات تولید شده این شرکت بصورت مجزا، دارای پروانه بهداشتی تولید (IRC) و بارکد اختصاصی می باشند.

از محصولات مجوز دار این شرکت می توان کراتین منوهیدرات ،

عضويت  / ورود
،امینو اسید ،کربوهیدرات ،پروتیین وی ،

عضويت  / ورود
،امینو اسید شاخه ای ،

عضويت  / ورود
و

عضويت  / ورود
طعم دار و

عضويت  / ورود
را نام برد.

در فرآیند تولید از بهترین متخصصان و کارشناسان تولید جهت بررسی و کنترل کیفیت تمامی محصولات بهره گرفته می شود تا برند Nutrimed١٩۵٨ همواره در زمره بهترین برندهای مکمل های ورزشی و دارویی قراربگیرد.
حساسیت کادر تولید و مدیریت در اندازه گیری و کنترل کیفیت مواد تولیدی، فرآیند تولید، بسته بندی و عرضه ، این محصول را قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی نموده است.


عضويت  / ورود

عضويت  / ورود
با

عضويت  / ورود
دارای محصولات

عضويت  / ورود
،

عضويت  / ورود
،

عضويت  / ورود
,

عضويت  / ورود
و .... می باشد.



charming
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 31
تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:46 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط charming » سه شنبه شهريور ماه 20, 1397 12:01 pm

نمایندگی محصولات راک دارو
شرکت راک دارو از مجموعه شرکت های هولدینگ موفق و بزرگ پویش دارو افتخار این را دارد که برای فعالیتی هدفمند و پیشرو در زمینه واردات و عرضه ی بهترین محصولات مورد نیاز بازار سلامت در ایران پا به عرصه ی حضور نهاده است. سرلوحه ی فعالیت های ما در نمایندگی محصولات راک دارو بهره گیری از افراد متخصص و کارآمد در حوزه های فعالیت شرکت با دارا بودن سالها تجربه ی موفق در بازار ایران است.


عضويت  / ورود
با نمایندگی محصولات راک دارو آغاز همکاری مشترک با بهترین  برندها و مجموعه های بین المللی حال حاضر دنیا  در زمینهمکمل های غذایی،ورزشی، محصولات آرایشی و بهداشتی و ملزومات دارویی، فرصت ویژه ای را جهت تکمیل سبد محصولات گروه پویش دارو فراهم آورده است تا بیش از پیش فرآورده هایی با کیفیت و اصالت را با اطمینان خاطر برای هموطنان عزیزمان گردآوری نماید.

ارتقاء استانداردهای سلامتی و آگاهی مصرف کنندگان در زمینه ی استفاده صحیح از محصولات این شرکت همواره از دغدغه های اصلی مجموعهراک دارو بوده و هست.  

مکمل های شرکت راک دارو از سه برند optimumnutrition ، BSN و Cellucor می باشند .

مطالب مرتبط در سایت

عضويت  / ورود
دکتر علیزاده ثانی





charming
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 31
تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:46 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط charming » سه شنبه شهريور ماه 20, 1397 12:23 pm

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


اپتیموم نوتریشن

کمپانی اپتیموم نوتریشن در سال 1986  با استفاده از تجهیزات تولید پیشرفته با هدف تولید مکمل های غذایی و ورزشی با کیفیت بالا برای مشتریان خود تاسیس شد.

محصولات اپتیموم در
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود



charming
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 31
تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:46 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط charming » دوشنبه مهر ماه 9, 1397 3:41 pm

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

کمپانی
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
یکی از پر افتخار ترین کمپانی های تولید مکمل های بدنسازی و مکمل های ورزشی می باشد که جوایز زیادی در این زمینه به خود اختصاص داده است .

معرفی
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

شرکت Cellucor همواره کمپانی متعهد به تولید محصولاتی با کیفیت ، خلاقانه و نتیجه بخش بوده است . این ویژگی ها دلیل تمایز کمپانی سلوکور آمریکا با سایر کمپانی های دیگر در بازار است . به طور مداوم ، تمامی مکمل های سلوکور به روز رسانی می شوند تا پیشرفته ترین و به روز ترین محصولات را تولید کنند و به شما کمک کنند تا هر چه سریع تر به هدف خود برسید . تیم سلوکور ، تیمی بسیار قوی در بخش سرویس دهی به مشتری را دارد و دسترسی به محصولات این کمپانی در هر نقطه از جهان ، بسیار راحت می باشد . در زمینه صفحه های مجازی نیز از فعال ترین کمپانی ها می باشد تا با افتخار محصولات خود را به دنیا عرضه نماید .

تاریخچه
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
نوتریشن در سال 2002 وارد بازار شد و در آمریکا در ایالت تکزاس مستقر است . در سال 2012 ، سلوکور اعلام کرد تعدادی مکمل بدنسازی جدید به محصولات خود اضافه خواهد کرد . که محصولات شامل ترموژنیک ها ، سوپر HD و یک مکمل چربی سوز ، CLK بود . همچنین در سال 2012 خط کور پرفورمنس سلوکور شروع به کار کرد . خط کور پرفورمنس مکمل های آمینو اسید شاخه ای ، کراتین و پروتئین را تولید می کردند .
در پایان سال 2012 ، سلوکور اعلام کرد که تغیراتی در کور پرفورمنس وی ایجار خواهد شد و طعم های جدیدی را به این مکمل پروتئین اضافه کرد .
در سال 2013 ، برخی محصولات را مانند M5 اکستریم را دوباره تولید کرد و آن را M5 ریلودد ( Cellucor M5 Reloaded ) نام نهاد . این محصول عضله سازی قوی است . همچنین در سال 2013 آلفا آمینو اسید را که یک نوشیدنی آمینو اسید بود تولید کرد .
خط اصلی سلوکور ، سری کروم می باشد که شامل محصولات قبل از تمرین ، در حین تمرین و پس از تمرین است . یکی از محصولات پرطرفدار آن ، مکمل قبل تمرین آن C4 اکستریم می باشد . دیگر خط تولید سلوکور ، خط کور پرفورمنس می باشد که پروتئین وی کور پرفورمنس وی 100% از محصولات این خط است .

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
اسپانسر بسیاری از ورزشکاران از جمله جن جول و کالوم ون موگر است .

محصولات مرتبط در
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


مطالب مرتبط

برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود


برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود



<blogextendedpost style="color: rgb(36, 24, 1); font-family: Tahoma; font-size: 10.6667px; text-align: right; background-color: rgb(255, 255, 255);"></blogextendedpost>








charming
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 31
تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:46 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

Re: پزشکی و سلامت...

پستتوسط charming » يکشنبه مهر ماه 29, 1397 2:38 pm

مکمل ورزشی

عضويت  / ورود



عضويت  / ورود
به موادی گفته می شود که برای جبران از مواد غذایی توسط پزشک یا مربی ورزش تجویز می شود.بیشتر افراد انتظار دارند بعد از مصرف توقع تغییرات

غیر معمول دارند مهم ترین دغدغه ورزشکار بهتر شدن عملکرد ورزشی هست ،ورزشکار مرد برای عملکرد حرفه ای خود باید با مصرف مواد غذایی طبیعی
مثل پروتئین و کربوهیدرات تغذیه می کنند و در مرحله بعدی به دنبال قرص ها و مکمل ها می روند. ورزشکار خانم برای بهتر شدن عملکرد خود به دنبال
مصرف نوشیدنی های انرژی زا می روند.
مصرف مکمل
پزشکان معتقدند افرادی که انرژی مصرفی خود را از مواد غذایی سالم تامین می کنند حتی اگر به طور حرفه ای ورزش کنند نیازی به مکمل های ورزشی ندارند
مصرف مکمل فقط برای کسانی لازم هست که می خواهند ورزش متفاوت انجام دهند مثلا برای بلند کردن وزنه انرژی دریافتی عمل نمی کند باید از کراتین
استفاده کنند برای قدرتمند شدن و انرژی زیاد دادن به آن ها موثر است


مکمل ها به 3 دسته تقسیم می شوند


  1. عضويت  / ورود
    که بر تولید سوخت و ساز انرژی موثر است مثل بی کربنات سدیم

  2. عضويت  / ورود
    که باعث پرورش عضله می شوند مثل اسید های آمینه

  3. عضويت  / ورود
    که بر سلامت عمومی موثر است مثل فولیک اسید

انتخاب صحیح در

عضويت  / ورود

بیشتر مکمل ها ی موجود در بازار از کیفیت مناسب برخوردار نیست و باعث میشود که اثر اشتباهی به به بدن وارد کند بنابراین توصیه می شود
فقط از مکمل های تایید شده داخلی و خارجی که در داروخانه موجود است مصرف کنید
برای

عضويت  / ورود
به

عضويت  / ورود

عضويت  / ورود


عضويت  / ورود


عضويت  / ورود


عضويت  / ورود


عضويت  / ورود





charming
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 31
تاريخ عضويت: شنبه شهريور ماه 10, 1397 2:46 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

قبلي

بازگشت به مقالات متنوع علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان