عضويت / ورود |
1- از مصرف غذاهای مضر ، صنعتی و کلیه موادی که حاوی رنگها و مواد نگه دارنده هستند حتی الامکان پرهیز کن : خصوصا شیرینی جات و تنقلات مصنوعی – ساندویچ و نوشابه – روغن مایع و جامد -گوشت گاو ومرغ ماشینی-دوغ و ماست صنعتی . داروهای شیمیایی ، ظروف پلاستیکی ، نان سفید و…… اگر زمانی مجبور شدی انها را مصرف کنی سعی کن با مصلحات آن و موادی که مضرات آن را کاهش دهد ؛ میل کنید .
2- سعی کنید از روغنهای طبیعی مثل روغن زیتون – روغن حیوانی- روغن کنجد یا روغن دمبه استفاده کنید .
3- نان سبوسدار و نمک طبیعی محلی یا نمک دریا مصرف کنید .
4- آب بدون کلر بنوشید .آب چشمه یا چاه یا برکه که کلر نزده باشند . اگر امکان پذیر بود گاهی یک قاشق آب زمزم یا یک لیوان آب مخلوط کنید سوره الحمد بر آن بخوانید و میل کنید .
5- مواظب باشید دچار یبوست نشوید .غذاهای ملین مصرف کنید و از غذاهای یبوست زا پرهیز کنید .
6- روزانه پیاده روی ، تحرک ، ورزش و نرمش داشته باشید .
7- سحر خیز باشید. از خواب صبح بپرهیزید . سلامتی در صبح خیزی است .
عضويت / ورود |
8- ماهی 3 روز ، روزه بگیرید .
9- از مواهب طبیعی خوب استفاده کنید : تنفس عمیق در نسیم صبح – نور خورشید – گردش در طبیعت ، کنار دریا ، کوه و….
10 – از انجام کارهای حرام و استفاده از مواد حرام پرهیز کنید که روح و جسم را تخریب می کند و غضب الهی را در پی دارد .
11- در طول هفته ، 1-2 بار بر روی خاک ، شن وماسه یا سنگ رود خانه با پای برهنه راه بروید .
12- حد اقل سالی 2 بار ( بهار و پاییز ) حجامت کنید ( البته باتوجه به سن و مزاج و یا بیماری شاید کم و زیاد شود )
13_این مواد را در برنامه غذاییتان بگنجانید و بیشتر استفاده کنید :
عضويت / ورود |
عسل- سیاه دانه – خرما (صبحانه 7 دانه)- مویز- کشمش – انجیر – زنجبیل – سیر – سبزیجات و میوه جات تازه – خوراک تلبینه – برنج سبو سدار یا سبوس برنج .- پود کشک خشک طبیعی- نخود. آش جو- سرکه طبیعی- روغن حیوانی
14- 80 – 90درصد غذایتان گیاهی باشد : به ترتیب اولویت : حبوبات و غلات، شیرینی جات طبیعی، روغنهای طبیعی و میوه جات و سبزیجات.
15 – در طول هفته با توجه به فصل سال یا مزاج و علاقه تان دمنوشها یا شربتهای مناسب طبیعی میل کنید .مثل دم کرده : بابونه ، آویشن ، بادرنجبویه ، به لیمو. دارچین ، زنجبیل ، اسطوقدوس
یا شربت عسل با آب لیمو تازه یا شربت سکنجبین عسلی. یا شربت رب انار.
16- آداب غذا را رعایت کرده: با بسم الله شروع کرده ودر پایان الحمد لله بگویید . لقمه کوچک گرفته و خوب بجوید . همراه غذا و روی غذا آب نخورید .از پر خوری به شدت پرهیز کنید .
17- از این گنجهای عظیم و زورقهای نجات غفلت نورزید : ذکر الله و استغفار زیاد خصوصاً در سحرگاهان : کلید هر مشکلیست . دو رکعت نماز در دل شب – نمازها با خشوع – صدقه دادن و خیر و خیرات- دعا برای خود و دیگران- تلاوت روزانه قرآن و گوش دادن به تلاوت قرآن- روزه فرض و سنت .-سفر سلامت به حج یا عمره – درود و صلوات بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم .
18-در امور دنیا به پایین تر از خود نگاه کنید .در این صورت قدر نعمتهای الله را بهتر می دانید و تاسف و تحسر نمی خورید .
19- از ظروف سالم در پخت غذا استفاده کنید : ظروف سفالی- سنگی- مسی -پیریکس
20-کینه را از دل به در کنید ؛ ببخشید ؛ عفو کنید ؛ بخندید ، همه امورتان را به الله واگذار کنید بر او توکل نمایید.
* موارد فوق را جدی بگیرید ، هر کدام از آنها ریشه در آیات قرآنی یا احادیث نبوی دارد یا مورد تاکید اطبای اسلامی می باشد .
* رعایت موارد فوق در پیشگیری ودرمان همه بیماریها بسیار موثر خواهد بود ان شاءالله .
*سلامتی گوهر گرانبهایست ؛ قبل از اینکه از دست بدهیم آن را قدر بدانیم.
* برای سالم ماندن هزینه کنیم . پیشگیری بهتر و آسان تر از درمان است .