معرفی دستگاه دوغ ساز

این بخش به معرفی وبسایتها و وبلاگها اختصاص دارد

مديران انجمن: tarannom, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Farhangi

معرفی دستگاه دوغ ساز

پستتوسط melinaa » سه شنبه اسفند ماه 14, 1397 2:38 pm


                                                            
                                                                                                                                                                                                                                                                         
                         
                              
                                   

نحوه کارکرد دستگاه دوغ ساز
دستگاه دوغ ساز، وسیله ای است که به شکل خودکار و بدون به کارگیری هیچ دستی به منظور ساخت دوغ استفاده می شود و به آسانی دوغ را فراهم می کند. دوغ یکی از آشامیدنی هایی است که در میان افراد ایرانی محبوب است و اکثرا در رستوران ها، هتل ها و تهیه غذا ها استفاده می شود.
به گنجایش دستگاه دوغ سازبستگی دارد که از هر 5 بخش گنجایش دستگاه، 3 الی 4 بخش دستگاه را با ماست حاوی چربی فراهم شده و 2 تا 1 بخش مرحله بعدی را آب اضافه می کنیم. بعد از شروع به کار دستگاه و روشن کردن پمپ آن در مدت مشخص شده، به شکل پشت سر هم ماست و آب با هم مخلوط می شود. در اول راه اندازی دستگاه، در همان موقع سیستم خنک کن آن نیز شروع به کار کرده و با هم زدن پیوسته در خنکی تولید شده، مزه ای بسیار عالی در دوغ ایجاد می گردد.
مزایای استفاده از دستگاه دوغ ساز
دستگاه دوغ ساز یا دستگاه کف ساز دوغ به منظور تولید دوغ سنتی کاربرد دارد و در رستوران ها و سفره خانه های سنتی استفاده می شود. در طول این روند تنها لازم است مواد مورد نیاز، ماست و آب را در محفظه بریزد و مابقی کار را دستگاه خودش انجام می دهد. دستگاه دوغ ساز شامل مخزنی به حجم 50 lit می باشد که 15 الی 20 lit مربوط به ماست و 25 lit آب را درون محفظه ریخته و با راه اندازی دستگاه و نیز روشن کردن سیستم خنک کن روند تولید دوغ سنتی به شکل خودکار صورت می گیرد. به خاطر به کارگیری سیستم آبشاری، بعد از ده دقیقه دوغ آماده شده کف زیادی ایجاد می کند. به شکلی که قابلیت تزیین لیوان یا ظرف دوغ اشخاص با کف وجود دارد.
مشخصات دستگاه کف ساز دوغ
دستگاه دوغ ساز به همراه کف که دستگاه دوغ ساز آبشاری، دستگاه تولید دوغ با کف فشرده، و دستگاه دوغ ساز ترکی نیز نامیده می شود، در رستوران ها و سفره خانه ها و غذاخوری ها مورد استفاده قرار میگرد و بدون اضافه کردن هیچ ماده ی افزودنی و بدون به کارگیری دست، دوغ کف دار تهیه می کند. دستگاه دوغ ساز ازجنس استیل ضد زنگ می باشد، چون این دستگاه با ماده های غذایی غیرجامد درسرو کار دارد و رعایت سلامت ماده های غذایی بسیار حائز اهمیت است، غیر از آن باید دستگاه دوغ ساز به آسانی تمیز شود و شستشو داده شود.
دستگاه دوغ ساز از بخش های زیر تولید شده است:

- از مخزنی با جنس استیل و با گنجایش های متنوع
- شبکه انتقال و چرخش مایعات و خروج آن
- ابزار خنک کننده
- ابزار تنظیم و ثابت کردن دما
- ابزار شست و شوی راحت

مشخصات ظاهری دستگاه از این قرار است:

- اندازه های دستگاه دوغ ساز به این صورت است:
طول 60 cm
عرض60 cm
و ارتفاع آن 160 cm
- حجم دستگاه دوغ ساز 70 kg
- گنجایش این دستگاه شامل محفظه ی 50 lit
این دستگاه حاوی گنجایش مشخص می باشد اما به مقدار نیازبستگی دارد به شکل 24 ساعته قابلیت تولید دوغ را دارند. ولی مقدار دوغ ایجاد شده روزانه برطبق نیاز سیستم دستگاه قابل عوض شدن است که در صورت خواستن از تمام گنجایش دستگاه استفاده کند و یا اینکه در مقدار ساعات تعیین شده تولید داشته باشند.منبع:دستگاه دوغ ساز تهران تجهیز       
                         
                                             


melinaa
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 27
تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 27, 1397 1:50 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به معرفی وبسایتها و وبلاگها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان