غذا را با ميوه آغاز نماييد ...
خداوند بزرگ (جل جلاله) درقرآن پاک، خوردن میوه را برگوشت مقدم داشته است:
" وَ فَاكِهَةٍ مِمَّا يَتَخَيَّرُونَ وَ لَحْمِ طَيْرٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ " [سورةالواقعة:20-21]
و ميوه كه از هر نوع خواهند انتخاب کنند، و ازگوشت مرغان که مایلند.
" وَ أَمْدَدْنَاهُمْ بِفَاكِهَةٍ وَلَحْمٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ " [الطور:22]
و بر بهشتیان از هر نوع میوه و گوشت که مایل باشند بیفزاییم.
و ميوه كه از هر نوع خواهند انتخاب کنند، و ازگوشت مرغان که مایلند.
" وَ أَمْدَدْنَاهُمْ بِفَاكِهَةٍ وَلَحْمٍ مِمَّا يَشْتَهُونَ " [الطور:22]
و بر بهشتیان از هر نوع میوه و گوشت که مایل باشند بیفزاییم.
پیامبر بزرگوار اسلام (صلى الله عليه وسلم) فرموده اند:
" اگر کسی ازشما خواست افطار کند پس با خرما افطار کند زیرا این کار برای او برکت خواهد داشت".
خوردن میوه قبل از وعده های غذایی در برگیرندهء فوائد بسیاریست. میوه دارای موادقندی ساده و سهل الهضم بوده که به سرعت جذب بدن می شود. زیرا روده این موادقندی ساده را در مدت بسیار کوتاه (که از چند دقیقه تجاوز نمیکند) جذب می نماید و موجب برطرف شدن عوارض گرسنگی و نیاز بدن به موادقندی می شود.
اگرکسی معده اش را از انواع مختلف غذاها انباشته کند حداقل 3 ساعت طول میکشد تا موادقندی موجود در غذا جذب بدن شود و عوارض گرسنگی نزد این افراد طولانیتر میگردد. موادقندی ساده علاوه برسهل الهضم بودن، منبع انرژی مناسب برای تمام سلول های بدن می باشد. سلول های دیوارهء روده ازجملهء سلول های هستند که موادقندی را بسرعت استفاده می نمایند. پرز های روده پس از دریافت مواد قندی آمادگی پیدا می کنند تا وظیفه خود را در جذب سائر مواد غذائی مفید به نحو احسن انجام دهند.
شاید یکی از حکمت های تقدم میوه بر سائر غذا همین نکته باشد ...