با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

در این بخش مطالبی در زمینه ی تغذیه ی مناسب قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط farzaneh » چهارشنبه ارديبهشت ماه 18, 1392 12:43 pm

HEAD ACHE?
EAT FISH! Eat plenty of fish.
Fish oil helps prevent headaches.
So does ginger, which reduces inflammation and pain.



سرتان درد می کند؟
ماهی بخورید.
ماهی زیاد مصرف کنید. روغن ماهی به پیش گیری از سردرد کمك می کند.
زنجبیل هم با کاهش تورم و درد عملكرد مشابهی دارد.
HAVE FEVER?
EAT YOGURT!
Eat lots of yogurt before pollen season.
Also eat honey from your area (local region) daily.


تب دارید؟
ماست میل کنید.
قبل از شروع فصل گرده افشانی ماست زیاد مصرف کنید.
همچنین بطور روزانه از عسل محلی منطقه خود میل کنید.
TO PREVENT STROKE?
DRINK TEA!
Prevent buildup of fatty deposits on artery walls with regular doses of tea.
!


برای جلوگیری از سكته:
چای بنوشید.
با مصرف مرتب چای از رسوب چربی بر روی دیواره شریان ها جلوگیری کنید.
INSOMNIA (CAN'T SLEEP)?
HONEY!
Use honey as a tranquilizer and sedative.


بیخوابی دارید؟
عسل بخورید.
از عسل بعنوان داروی مسكن و آرامش بخش استفاده کنید.
ASTHMA?
EAT ONIONS!!!!
Eating onions helps ease constriction of bronchial tubes.
.


دچار آسم هستید؟
پیاز بخورید.
مصرف پیاز التهاب نایژك ها را از بین می برد.

ARTHRITIS?
EAT FISH, TOO!!
Salmon, tuna, mackerel and sardines actually prevent arthritis.
(fish has omega oils, good for our immune system)

از ورم مفاصل رنج می برید؟
باز هم ماهی میل کنید.
ماهی قزل آلا، تون، خال مخالی و ساردین از ورم مفاصل جلوگیری می کند.
(ماهی سرشار از روغن های امگاست که برای سیستم ایمنی فوق العاده است)
UPSET STOMACH?
BANANAS and GINGER!!!!!
Bananas will settle an upset stomach.
Ginger will cure morning sickness and nausea.


دل بهم خوردگی دارید؟
موز و زنجبیل.
موز به معده ای که اذیت شده کمك می کند.
زنجبیل حالت تهوع صبحگاهی و دل آشوب را درمان می کند.
BLADDER INFECTION?
DRINK CRANBERRY JUICE!!!!
High-acid cranberry juice controls harmful bacteria.

اگر عفونت مثانه دارید؟
آب قره قروط بنوشید.
آب قره قروط سرشار از اسید می باشد که باکتری های مضر را کنترل می کند.
BONE PROBLEMS?
EAT PINEAPPLE!!!
Bone fractures and osteoporosis can be prevented by the manganese in pineapple.


دچار مشكلات استخوان هستید؟
آناناس میل کنید.
شكستگی و مشكلات استخوان با کمك منگنز موجود در آناناس قابل پیش گیری است.
PREMENSTRUAL SYNDROME?
EAT CORNFLAKES!!
Women can ward off the effects of PMS with cornflakes, which help reduce depression, anxiety and fatigue.


از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید؟
ذرت بوداده میل کنید.
خانمها می توانند با مصرف ذرت بوداده که به کاهش افسردگی، نگرانی و خستگی که از عوارض میباشد پیش گیری کنند
MEMORY PROBLEMS?
EAT OYSTERS!
Oysters help improve your mental functioning by supplying much-needed zinc.


دچار مشكلات حافظه شده اید؟
صدف خوراکی بخورید.
صدف با داشتن روی مورد نیاز به بهبود عملكرد مغز کمك می کند.
COLDS?
EAT GARLIC!
(remember, garlic lowers cholesterol, too.)


سرما خوردید؟
سیر بخورید.
(یادتان باشد که سیر سطح کلسترول را نیز کاهش می دهد)

COUGHING?
USE RED PEPPERS!!
A substance similar to that found in the cough syrups is found in hot red pepper.
Use red (cayenne) pepper with caution-it can irritate your tummy.


سرفه می کنید؟
فلفل قرمز !!!
مشابه ماده ای که در شربت سرفه بكار می رود در فلفل قرمز وجود دارد.
البته فلفل قرمز را با احتیاط مصرف کنید شاید معده شما را تحریك کند.
BREAST CANCER?
EAT Wheat, bran and cabbage Helps to maintain estrogen at healthy levels.


سرطان سینه؟
گندم، سبوس و کلم مصرف کنید.
این مواد استروژن را در سطوح سالم نگه می دارند.
LUNG CANCER?
EAT DARK GREEN AND ORANGE AND VEGGIES!!!
A good antidote is beta carotene, a form of Vitamin A found in dark green and orange vegetables.


سرطان ریه؟
سبزیجات تیره و نارنجی رنگ و سبزی مصرف کنید.
پادزهر مفیدی است که در سبزیجات تیره و نارنجی رنگ یافت میشود ویتامین A و بتا کاروتن،.
ULCERS?
EAT CABBAGE ALSO!!!
Cabbage contains chemicals that help heal both gastric and duodenal ulcers.


زخم معده بروز کرده؟
کلم بخورید.
کلم شامل ترکیباتی است که به درمان زخم معده و دوازدهه کمك می کند.
DIARRHEA?
EAT APPLES!
Grate an apple with its skin, let it turn brown and eat it to cure this condition.
(Bananas are good for this ailment)


اسهال؟
سیب میل کنید.
سیب را با پوست رنده کنید. بگذارید تا قهوه ای شوید و برای درمان این وضعیت میل کنید.
(موز نیز برای این بیماری خوب است)

CLOGGED ARTERIES?
EAT AVOCADO!
Mono unsaturated fat in avocados lowers cholesterol.

از شریان های رسوب گرفته رنج می برید؟
آووکادو بخورید.
چربی غیر اشباع شده موجود در آووکادو کلسترول را پایین می آورد.
HIGH BLOOD PRESSURE?
EAT CELERY AND OLIVE OIL!!!
Olive oil has been shown to lower blood pressure.
Celery contains a chemical that lowers pressure too.


فشار خونتان بالاست؟
کرفس و روغن زیتون میل کنید.
روغن زیتون فشار خون را پایین می آورد.
کرفس نیز شامل ماده ای است که فشار خون را پایین می آورد.
BLOOD SUGAR IMBALANCE?
EAT BROCCOLI AND PEANUTS!!!
The chromium in broccoli and peanuts helps regulate insulin and blood sugar.

ناهماهنگی قند خون دارید؟
بروکلی و بادام زمینی میل کنید.
کروم موجود در بروکلی و بادام زمینی انسولین و قند خون را تنظیم می کند.
Kiwi:
Tiny but mighty.
This is a good source of potassium, magnesium, Vitamin E &fiber.
It's Vitamin C content is twice that of an orange.

کیوی:
ریز و مقوی.
منبع بسیار خوب پتاسیم،منیزیوم، ویتامین C و فیبر...
ویتامین E موجود در آن دو برابر پرتقال می باشد.
Apple:
An apple a day keeps the doctor away?
Although an apple has a low Vitamin C content, it has antioxidants & flavonoids which enhances the activity of Vitamin C thereby helping to lower the risks of colon cancer, heart attack & stroke.

سیب:
یك سیب در روز پزشك را دور نگه می دارد؟
با اینكه سیب ویتامین C را افزایش می دهد و به کاهش خطر سرطان روده بزرگ، اکسیدان و می باشد که فعالیت ویتامین C حمله قلبی و سكته مغزی کمك می کند

Strawberry:
Power among Protective fruit.
Strawberries have the highest total antioxidant vessels clogging free radicals protects the body from cancer causing, blood & major fruits. Anti-oxidants and they actually keep us actually; any berry is good for you.
They're high in them get rid of all ...
(best and very versatile in the health field blueberries are the ... young (free-radicals that invade our bodies them)


توت فرنگی:
میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت آنتی اکسیدان را در میان میوه های اصلی دارد که بدن را در برابر سرطان، رادیكال های آزاد رسوب شده روی رگ های خونی محافظت می کند. در واقع هر میوه ای از خانواده توت برای شما خوب و مفید است. شامل میزان بالای انتی اکسیدان هستند و ما را جوان نگه می دارند ...تمشک آبی بهترین نوع است و کلیه رادیكال های آزاد را که به بدن هجوم می آورند از بین می برد.
Orange:
Oranges a day may help keep colds away, lower Sweetest medicine.
Taking 2 - 4 .cancer dissolve kidney stones as well as lessen the risk of colon & cholesterol, prevent
پرتقال:
شیرین ترین دارو.
خوردن 2 الی 4 پرتقال در روز کمك به پیش گیری از سرماخوردگی و کلسترول پایین می کند
و سنگ های کلیه را از بین می برد و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

Watermelon:
They are also a key source of dose of glutathione which helps boost our immune system packed with a giant Coolest Thirst Quencher.
Composed of 92% water, it is also other nutrients .
lycopene - the cancer fighting oxidant Potassium& found in watermelon are Vitamin C.
(watermelon also has natural substances) rays sources
[that keep our skin healthy, protecting our skin from those darn sun natural SPF].

هندوانه:
هندوانه شامل مواد طبیعی (منابع طبیعی) بهترین تسكین دهنده عطش.
شامل 92 % آب و حجم بسیار زیادی از گلوتاتیون می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
همچنین منبع اصلی لیكوپن -آنتی اکسیدان و پتاسیم می باشد. ضدسرطان است.
سایر مواد غذایی یافت شده در هندوانه شامل ویتامین C می باشد که کمك به حفظ سلامت پوست می کند و همچنین پوست ما را در برابر اشعه های خطرناك SPF محافظت می نماید)
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای نویسنده این مطلب farzaneh تشکر کننده ها: 3
bahar (چهارشنبه ارديبهشت ماه 18, 1392 1:11 pm), parvaz69 (چهارشنبه ارديبهشت ماه 18, 1392 4:43 pm), tarannom (چهارشنبه ارديبهشت ماه 18, 1392 2:27 pm)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط pejmanava » چهارشنبه ارديبهشت ماه 18, 1392 7:30 pm

نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط farzaneh » پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 12:58 pm

خواص گوجه ‌سبز


متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
گوجه سبز غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد این میوه باعث نفخ معده می‌شود.
ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز:
  کربوهیدرات ۸٫۵۱ گرم
  چربی ۲٫۸۴ گرم
  پروتئین ۱٫۶ گرم
  فیبر خام ۰٫۵ درصد
با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین آ، ۲٫۱ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین) ، ۱٫۹ درصد ویتامین ب ۲(ریبوفلاوین) ، ۲٫۸ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین ث ، ۵٫۱‌ درصد کلسیم ، ۲٫۲ درصدفسفر ، ۵ درصدآهن و ۳٫۶ درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.
برخی گیاه‌شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که بخوبی شناخته شده است.
همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشارخون‌ و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده‌ای – روده‌ای است.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.
اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی این میوه هستند.
مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد، همچنین به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.
گردآوری: تهران۹۸
منبع:همشهری آنلاین







حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای نویسنده این مطلب farzaneh تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 1:27 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط bahar » پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 2:43 pm


سلام خدمت خواهر عزیزم فرزانه

بسیار ممنونم ازت بابت ارسال مطالب مفیدتون





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
farzaneh (پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 11:28 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط farzaneh » پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 11:35 pm

این روغن مفید را دریابید



استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی، خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

نتایج مطالعه ای که در مجله نورولوژی امریکا به چاپ رسیده است، نشان می دهد که مصرف روغن زیتون از سکته مغزی در افراد مسن پیشگیری می کند.

سرپرست این تیم تحقیق که در فرانسه انجام شده است، معتقد است باید توصیه های تغذیه ای جدیدی برای پیشگیری از سکته مغزی در افراد 65 سال و بالاتر تدوین گردد. او اضافه می کند که سکته مغزی در افراد سالمند بسیار شایع است و استفاده از روغن زیتون یک روش آسان و کم هزینه برای پیشگیری از این اتفاق می باشد.

برای انجام این مطالعه، پرونده پزشکی 7625 فرد 65 سال و بالاتر در سه شهر فرانسه مورد بررسی قرار گرفت. افراد شرکت کننده هیچ گونه سابقه سکته مغزی نداشتند. میزان مصرف روغن زیتون در این افراد در سه گروه طقه بندی شد: عدم مصرف، مصرف متوسط (استفاده از روغن زیتون در آشپزی یا به عنوان سس سالاد یا به همراه نان) و مصرف بالا (استفاده از روغن زیتون هم برای آشپزی و هم به عنوان سس سالاد یا به همراه نان). این افراد از روغن زیتون تصفیه نشده و خالص استفاده می نمودند.بعد از 5 سال، 148 مورد سکته مغزی به ثبت رسید

پس از بررسی رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی، شاخص توده بدن و سایر عوامل خطرساز سکته، نتایج نشان داد در افرادی که به طور منظم و مداوم از روغن زیتون برای آشپزی و همچنین به عنوان سس سالاد استفاده کرده اند، خطر سکته مغزی در مقایسه با عدم مصرف کنندگان این روغن، 41 درصد کمتر است (1.5 درصد در مقایسه با 2.6 درصد).

روغن زیتون دارای اثرات محافظتی در برابر بسیاری از عوامل خطرساز بیماری های قلبی- عروقی از جمله دیابت، فشارخون بالا، کلسترول بالا و چاقی می باشد.

محققان معتقدند، اینکه کدام ماده موجود در این روغن دارای این اثرات مفید می باشد، تاکنون به درستی مشخص نشده است، اما می توان اثرات غیر مستقیم این روغن همچون ایجاد طعم بهتر در غذاهای سالم مثل سالاد سبزیجات را نیز در بروز اثرات سودمند آن موثر دانست.

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط farzaneh » پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 11:51 pm

با این ماده غذایی فشارخون خود را کنترل کنید



تحقیقات نشان می دهند که اضافه کردن ماست کم چرب به رژیم غذایی روزانه، خطر افزایش فشارخون را کاهش می دهد.

بر اساس مطالعات انجمن قلب امریکا، کسانی که به مدت طولانی ماست مصرف کرده اند، فشار سیستولیک پایین تری دارند و خطر افزایش فشارخون در آنها پایین تر است.
فشارخون سیستولیک مقیاس سنجش فشار خون وارده به دیواره شریان ها در زمان انقباض قلب است. در هنگام خواندن فشارخون، فشار سیستولیک عدد اول (عدد بزرگ تر) و فشار دیاستولیک عدد دوم (عدد کوچک تر) است.
عدم درمان فشارخون بالا موجب آسیب به شریان ها می شود. شکاف و صدمه در دیواره شریان ها مانند یک شبکه موجب گیر انداختن اجزای موجود در جریان خون از جمله کلسترول و پلاک می شود و در نهایت منجر به انسداد شریان ها می گردد.
این تحقیق به مدت 15 سال و بر روی بیش از 2000 داوطلب انجام شد، که در ابتدای مطالعه به فشارخون بالا مبتلا نبودند. در طول دوره تحقیق میزان مصرف ماست در داوطلبان به طور منظم مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که در 31 درصد از داوطلبان فشارخون افزایش نیافت و در بقیه داوطلبان فشار سیستولیک در مقایسه با افرادی که ماست نمی خوردند، کمتر افزایش داشت. محققان این طور نتیجه گرفتند که مصرف ماست کم چرب موجب کاهش فشارخون می شود، در حقیقت پیروی از یک رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت فیزیکی منظم، از ابتلا به بیماری های مزمن از جمله فشارخون بالا پیشگیری می کند.


بررسی منظم فشارخون برای اغلب افراد به ویژه سالمندان ضروریست، زیرا در بیشتر مواقع این اختلال علایمی به همراه ندارد.


ماست فواید بسیار زیادی برای بدن دارد از جمله این که مصرف مداوم آن موجب کنترل وزن و کاهش شاخص توده بدن (BMI) می شود. ماست یکی از بهترین منابع کلسیم است و از پوکی استخوان پیشگیری می کند. پروتئین موجود در ماست موجب احساس سیری به مدت طولانی می شود و همچنین محتوای آب این ماده غذایی در تامین مایعات بدن نقش دارد.
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای نویسنده این مطلب farzaneh تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه ارديبهشت ماه 19, 1392 11:58 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط farzaneh » سه شنبه ارديبهشت ماه 31, 1392 2:07 pm

آب هویج بخورید تا سلامت باشید

آیا می‏دانید که یک لیوان آب هویج (۲۴۰سی سی)، بیش از ۸ برابر نیاز روزانه‏ی افراد به ویتامین A را تامین می‏کند؟!

ویتامین A برای رشد اندام‏ها به‏خصوص استخوان‏ها لازم و ضروری است. همچنین برای حفظ قدرت بینایی خیلی مهم است.

اینکه از قدیم گفته می‏شد خوردن هویج باعث می‏شود بهتر ببینید، صحیح است، زیرا کمبود ویتامین A باعث بروز مشکلات بینایی مثل شبکوری می‏شود.

اسفناج نیز دارای مقدار زیادی ویتامین A است. مخلوط آب هویج و آب اسفناج، نوشیدنی را به وجود می‏آورد که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است.

ویتامین A همچنین برای ماداران باردار و جنین خیلی مهم است. (البته خانم‏های باردار درمورد مصرف آب هویج باید با پزشک خود مشورت کنند، زیرا دریافت اضافی ویتامین A ممکن است باعث بروز ناهنجاری های جنینی شود.)

هر چند که ویتامین A برای حفظ سلامت بدن خیلی ضروری است، ولی باید در حد متعادل مصرف شود، زیرا مصرف مقادیر زیاد ویتامین A باعث مسمومیت کبدی و سایر مشکلات سلامتی می‏شود.

* ویتامین C

آب هویج همچنین دارای مقادیر زیادی ویتامین C است. یک لیوان آب هویج، ۳۵ درصد ویتامین C مورد نیاز در روز را تامین می‏کند.
ویتامین C دارای نقش‏های متعددی در بدن است، از جمله برای ساخت کلاژن ( نوعی پروتئین غیرمحلول)  پوست، استخوان‏ها و دندان‏ها ضروری است. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.
نوشیدن مخلوط آب هویج با آب توت فرنگی یا پرتقال یا لیمو یا کیوی، تمام ویتامین C مورد نیاز روزانه ی شما را تامین می‏کند، بدون اینکه نیاز به دریافت مکمل ویتامینی داشته باشید.

* پتاسیم:

آب هویج، مقادیر خوبی از پتاسیم را دارد. یک لیوان آب هویج، ۱۰ درصد نیاز روزانه‏ی بدن به پتاسیم را تامین می‏کند.
پتاسیم برای حفظ تعادل الکترولیت‏ها و سطح‏ مایعات در سلول‏های بدن لازم است. همچنین در انقباض ماهیچه‏ها و انتقال پیام بین سلول‏های عصبی نقش دارد.

هویج و کرفس
کمبود پتاسیم در بدن، اثرات بدی به همراه دارد، مانند هیپوکالمی، آکنه (جوش)، گرفتگی عضلات، خشکی پوست و افزایش کلسترول خون.
نوشیدن مخلوط آب هویج با آب کرفس یا شلغم، مقادیر زیادی پتاسیم را به بدن شما می‏رساند.
البته باید توجه داشت، کسانی که مبتلا به بیماری‏های کلیوی هستند، باید از مصرف مقادیر زیاد پتاسیم خودداری کنند، زیرا برای کلیه‏هایشان خیلی مضر است.

* کالری:
آب هویج یک نوشیدنی بسیار کم کالری است. یک لیوان آب هویج کمتر از ۸۰ کالری دارد. لذا برای کسانی که رژیم لاغری دارند، مفید است.
آب هویج با دارا بودن کالری کم و مقادیر زیادی ویتامین و املاح ضروری، در مقایسه با یک نوشیدنی مغذی پرکالری، نوشیدنی مطلوبی برای شما خواهد بود.
برای ورزشکاران و وزنه برداران، مقدار کالری آب هویج را می‏توان با مخلوط کردن آن با ماست، شیر، بستنی یا پودرهای پروتئینی افزایش داد.

* کلسیم:
یک لیوان آب هویج تا ۶ درصد نیاز روزانه به کلسیم را تامین می‏کند.
دریافت مقادیر کافی کلسیم در برنامه غذایی روزانه، خیلی مهم است. رشد و ساخت استخوان‏ها و دندان‏ها در بدن وابسته به کلسیم است، خصوصا رشد بدن در بچه‏ها.
ویتامین D نیز برای جذب کلسیم لازم است.
کلسیم نیز همانند پتاسیم، برای انتقال پیام‏های عصبی، حرکت و انقباض عضلانی لازم است.
مخلوط آب هویج با آب بروکلی یک منبع خوب کلسیم به شمار می‏رود.
همچنین مخلوط کردن آب هویج با ماست، یک دسر مطلوب کلسیمی را به وجود می‏آورد.
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای نویسنده این مطلب farzaneh تشکر کننده ها:
bahar (چهارشنبه خرداد ماه 1, 1392 12:09 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

Re: با خـوراکی های شفابخش آشنـا شویـد

پستتوسط bahar » جمعه خرداد ماه 3, 1392 2:48 pm

درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک

برای آشنایی بیشتر با خواص میوه های خشک،
در این مطلب به چند میوه خشک که در بهبود برخی از ناراحتی های جسمی موثر است، اشاره شده است.



پوکی استخوان : کشمش  




کشمش یکی از منابع غنی بور (نوعی ماده معدنی) است که

میزان از دست رفتن استخوان را در زنان یائسه کاهش می دهد.

مصرف روزی حداقل ۳ میلی گرم و حداکثر ۱۰ میلی گرم کشمش توصیه می شود.


خستگی مفرط؛ خرما  




خستگی، تمایل فرد به مصرف تنقلات شیرین را بالا می برد.

خرما نسبتاً شاخص گلایسمی پایینی دارد و باعث رها شدن تدریجی قند در بدن می شود.

از این رو، میزان انرژی را ثابت نگه می دارد و جایگزین خوبی برای تنقلات شیرین به حساب می آید.

نقرس؛ گیلاس




آنتوسیانین موجود در گیلاس به خصوص گیلاس ترش برای بهبود

بیماری های متعدد مربوط به التهاب از جمله

آرتریت، نقرس و درد عضله پس از ورزش، مفید است.

مصرف نیم پیمانه گیلاس روزی ۲ بار توصیه شده است.

فشارخون بالا؛زرد الو خشک




این میوه نسبت به موز، ۳ برابر پتاسیم بیشتری دارد.

نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد،مصرف کافی پتاسیم

از بدن در برابر فشارخون بالا و بیماری های قلبی محافظت می کند.


عفونت مثانه : زغال اخته





۲۰درصد زنان از مشکل مستمر عفونت مثانه رنج می برند،

اگر شما هم مستعد به این ناراحتی هستید، زغال اخته خشک مصرف کنید.

در نتایج بررسی که محققان آمریکایی انجام دادند، مشخص شد

مصرف ۴۳گرم زغال اخته خشک عفونت را در نمونه های ادرار زنان کاهش می دهد.


یبوست؛ آلوی خشک  




مصرف روزانه ۶ عدد آلوی خشک یبوست را درمان می کند.

آلو غنی از سوربیتول است که به دفع کمک می کند


کم خونی : انجیر خشک  




مصرف ۴عدد انجیر خشک در روز یک چهارم نیاز روزانه آهن بدن

را تامین می کند.بهتر است انجیر را همراه با آب پرتقال مصرف کنید.

ویتامین C به جذب آهن از منابع گیاهی کمک می کند.
















برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
pejmanava (جمعه خرداد ماه 3, 1392 3:29 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890


بازگشت به تغذیه ی مناسب

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان